• f5e4157711

Lampu Spot PL026

Pedaran pondok:

Kelautan Kelas 316 stainless steel permukaan miniatur dipasang dipasang lengkep sareng paket CREE LED integral. Gelas suhu, perlengkapan Dihaturkeun kana IP 68 ngamungkinkeun beuleum dina cai sahingga negaskeun sasarengan anu timbul tina kurangna saluran cai.10 / 40 gelar balok Pilihan .NO sendi mékanis kana sumber cahaya mastikeun Perlindungan anu kuat ngalawan cai, produk ngalir tiis nohonan sadaya sarat suhu Toél . Cocog salaku permukaan anu dipasang lampu spidol miniatur. Lampu tempat luar ieu kalayan penampilan anu saé. PL026 dilengkepan 6 dipimpin ku kakuatan 6W, utamina dianggo kanggo nyinaran sareng nyorot patung, batu, pepelakan, paméran, sareng sajabana warna lampu bentang ieu tiasa dikawasa ku DMX, para nasabah tiasa ngarancang parobihan warna karesepna numutkeun gaya sorangan. . Serial kulawarga diwangun ku ML1021, PL021, PL023, sareng PL026. Anjeun ogé tiasa ningali tampilan ti alit dugi ka ageung dina halaman wéb halaman wéb kami langkung intuitif. Modél ieu henteu ngan ukur tiasa dianggo pikeun lampu outdoor anu dipimpin komérsial, lampu taman tahan cai, lampu luar stainless steel, lampu jalan kebon, tapi ogé pikeun acara-acara khusus. Éta dipasang dina handapeun curug di alun-alun pikeun ngagurikeun curug nalika wengi. Hadé pisan pikeun ngarobih bentuk rupa-rupa épék cahaya.


Detil Produk

Angkutan sareng bungkusan

Nguji produk

Sertipikat

Kami béda

Tanda Produk

Némbak fisik

1

URAIAN

Sumber Lampu LED Daya Tinggi LED
Warna Lampu RGB, CW, WW, NW, Beureum, Héjo, Biru, Amber
Bahan SUS316
Élmu optik S1O ° / F40 °
Kakuatan 6W
Sasayogian tanaga N / A.
Diménsi 85X85X104
Beurat 1,05kg
Peunteun IP IP68
Nyatujuan CE, RoHS, IP
Suhu sakitar -20 ° C ~ + 45 ° C
Hirup rata-rata 50.000Hrs
Asesoris (Opsional) N / A.
Aplikasi Indoor / outdoor / Bentang / beuleum

PL026 SPOT CAHAYA

MODEL No. Brand LED Warna Pancaran PowerMode Input Kabel Kabel Kakuatan Fluks bercahaya Diménsi Ukuran Bor
PL026 CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S10 / F40 Arus konstan 350mA Séri Kabel 3M 2X0.75mm² 6W 500LM 85X85X104 N / A.
PL026D CREE CW, WW, NW, Beureum Héjo. Biru, Amber S10 / F40 Tegangan konstan 24VDC Paralel Kabel 3M 2X0.75mm² 6.5W 500LM 85X85X104 N / A.
PL026RGB CREE 2R + 2G + 2B S10 / F40 Arus konstan 350mA Séri Kabel 2x3M 4X0.5mm² 6W N / A. 85X85X104 N / A.
PL026DMX-RGB CREE 2R + 2G + 2B S10 / F40 Tegangan konstan 24VDC DMX Controller Paralel Kabel 1.1M 4X0.5mm² 6.5W N / A. 85X85X104 N / A.
PL026DMX-RGB Edison RGB (Fullcolor) S10 / F40 Tegangan konstan 24VDC DMX Controller Paralel Kabel 1.1M 4X0.5mm² 6.5W N / A. 85X85X104 N / A.
PL026DMX-RGBW Edison RGBW (Fullcolor) S10 / F40 Tegangan konstan 24VDC DMX Controller Paralel Kabel 1.1M 4X0.5mm² 6.5W N / A. 85X85X104 N / A.
DMX decoder di diwangun * Dukungan IES Data.
PL026-2
PL026-1

■ Peta proyék


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Sadaya produk bakal rangkep sareng dikintunkeun waé saatos sadayana produk lulus sababaraha tés indéks, sareng bungkusanna ogé potongan paling penting anu teu tiasa diémutan. Kusabab lampu stainless steel kawilang beurat, urang milih karton bergelombang anu paling saé sareng paling hese pikeun detil bungkusanna pikeun mastikeun yén produkna tiasa dijaga leres tina dampak atanapi gundukan nalika transportasi. Unggal produk Oubo pakait sareng kotak jero anu unik sareng bakal milih jinis bungkusan anu saluyu sareng alam, kaayaan sareng beurat barang anu diangkut pikeun mastikeun yén unggal produk dikemas tanpa nyésakeun celah antara kotak sareng produk na dibereskeun Dina kotak. Bungkusan biasa kami nyaéta kotak batin bergelombang coklat sareng kotak luar bergelombang coklat. Upami nasabah kedah ngadamel kotak warna khusus pikeun produk, urang ogé tiasa ngahontal éta, salami anjeun ngawartosan penjualan kami sateuacanna, kami bakal ngaluyukeun saluyu dina tahap awal.

     

    Salaku produsén profesional lampu stainless steel luar, Eurborn ngagaduhan set laboratorium pengujian anu lengkep. Urang boro-boro ngandelkeun pihak katilu outsourcing sabab urang parantos gaduh rangkay peralatan profesional anu paling canggih sareng lengkep, sareng sadaya alat sacara rutin diperiksa sareng dijaga. Pastikeun yén sadaya pakakas tiasa dianggo normal sareng nyaluyukeun waktos sareng ngatur tés anu aya hubunganana sareng produk dina waktos anu munggaran.

    Lokakarya Eurborn ngagaduhan seueur mesin propésional sareng alat ékspérimén sapertos oven anu dipanaskeun ku hawa, mesin deaerasi vakum, kamar uji UV ultraviolet, mesin nyirian laser, kamar uji suhu sareng asor anu tetep, mesin uji semprot uyah, sistem analisis spéktrum LED gancang, distribusi intensitas Luminous sistem uji (uji IES), oven UV curing sareng oven pengeringan suhu konstan éléktronik, sareng sajabana Kami tiasa ngahontal sistem kontrol kualitas anu komprehensif pikeun unggal produk anu urang hasilkeun.

    Unggal produk bakal ngalaman 100% tés parameter éléktronik, 100% tés sepuh sareng 100% tés tahan cai. Numutkeun mangtaun-taun pangalaman produk, lingkungan anu disanghareupan ku produk mangratus kali langkung karasa tibatan lampu jero ruangan pikeun lampu stainless steel di jero taneuh sareng jero cai. Kami sadar pisan yén lampu henteu tiasa ningali aya masalah dina waktos anu singget dina lingkungan anu biasa. Pikeun produk Eurborn, kami langkung khusus pikeun mastikeun yén lampu tiasa ngahontal kinerja kerja jangka panjang dina sababaraha lingkungan anu parah. Di lingkungan anu normal, tés lingkungan simulasi urang sababaraha kali langkung karasa. Lingkungan anu keras ieu tiasa nunjukkeun kualitas lampu LED pikeun mastikeun yén teu aya produk anu rusak. Ngan saatos disaring ngalangkungan lapisan bakal Ober nganteurkeun produk anu pangsaéna pikeun kami Palanggan.

    测试

     

    Eurborn ngagaduhan sertipikat anu mumpuni sapertos IP, CE, ROHS, penampilan patén sareng ISO, jst.
    Sértipikat IP: Organisasi Perlindungan Lampu Internasional (IP) ngagolongkeun lampu numutkeun sistem coding IP na pikeun tahan lebu, zat asing anu kuat sareng gangguan cai. Salaku conto, Eurborn utamina ngahasilkeun produk luar sapertos lampu anu dikubur & di jero taneuh, lampu di jero cai. Sadaya lampu stainless steel luar patepung IP68, sareng éta tiasa dianggo dina panggunaan jero cai atanapi panggunaan jero cai. Sértipikat CE CE: Produk moal ngancam syarat kaamanan dasar pikeun kaamanan manusa, sato sareng produk. Masing-masing produk urang gaduh sertifikasi CE. Sértipikat ROHS: Mangrupikeun standar wajib anu ditetepkeun ku panerapan Uni Éropa. Ngaran lengkepna nyaéta "Petunjuk Ngawatesan Pamakéan Bahan Bahaya Tangtu dina Parabot Listrik sareng Éléktronik". Utamana dianggo pikeun ngabakukeun standar bahan sareng standar prosés produk listrik sareng éléktronik. Éta langkung kondusif pikeun kaséhatan manusa sareng panangtayungan lingkungan. Tujuan standar ieu pikeun ngaleungitkeun timah, raksa, kadmium, kromium heksavalén, bipényl poliméromisér sareng éter diphenyl polimérom dina produk listrik sareng éléktronik. Supados langkung ngajagi hak sareng kapentingan produk kami, kami gaduh sertifikasi patén penampilan kami pikeun kaseueuran produk konvensional. Sértipikat ISO: séri ISO 9000 mangrupikeun standar anu paling kawéntar diantara standar internasional anu diadegkeun ku ISO (Organisasi Internasional pikeun Standardisasi). Standar ieu sanés pikeun meunteun kualitas produk, tapi pikeun meunteun kadali kualitas produk dina prosés produksi. Mangrupikeun standar manajemén organisasi.

    证书

     

    1. Awak lampu produk didamel tina stainless steel SNS316L. 316 stainless steel ngandung Mo, anu langkung saé dina résistansi korosi tibatan 304 stainless steel dina lingkungan suhu luhur. 316 utamina ngirangan eusi Cr sareng ningkatkeun eusi Ni sareng ningkatkeun Mo2% ~ 3%. Ku alatan éta, kamampuan anti-korosi na langkung kuat tibatan 304, cocog pikeun dianggo dina kimia, cai laut sareng lingkungan anu sanés.

    2. Sumber cahaya LED nyoko kana mérek CREE. CREE mangrupikeun inpormator pencahayaan sareng produsen semikonduktor anu terkenal di pasar. Kauntungannana chip asalna tina bahan silikon karbida (SiC), anu tiasa nganggo langkung seueur kakuatan dina rohangan alit, bari ngabandingkeun téknologi, bahan sareng produk anu sanés ngahasilkeun kirang panas. CREE LED ngagabungkeun bahan flip-chip InGaN anu hemat énergi sareng substrat G · SIC® milik perusahaan janten hiji, janten LED anu intensitas tinggi sareng efisiensi tinggi ngahontal kinerja biaya anu pangsaéna. 

    3. gelas ngadopsi gelas tempered + bagian layar sutra, sareng kandel gelasna 3-12mm.

    4. Perusahaan parantos milih substrat aluminium konduktivitas tinggi sareng konduktivitas termal di luhur 2.0WM / K. Substrat aluminium dianggo salaku bahan dissipation panas langsung pikeun LEDs, anu raket patalina sareng kahirupan kerja LEDs. Substrat aluminium konduktivitas termal tinggi ngagaduhan konduksi anu hadé sareng kamampuan dissipation panas, sareng langkung cocog pikeun produk anu peryogi kamampuan dissipation panas tinggi, khususna LED-kakuatan tinggi.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Catetan anu penting: Kami bakal ngaheulakeun pesen anu kalebet "Ngaran perusahaan". Punten pastikeun tinggalkeun inpormasi ieu sareng "patarosan anjeun". Hatur nuhun!