Produk

  • In-Ground GL112H

    Di-Ground GL112H

    21-541

    Modél némbak fisik No. LED Merk Warna Beam PowerMode Input Kabel Kabel Daya Luminous Flux Dimensi DrillSize GL112H CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S20 / F60 Constant ayeuna 350mA Series 1.1M 2X0.4MM² Cable 1W 100LM D23X40 D19 GL112HD CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S20 / F60 Tegangan konstan 24VDC Paralel 1.1M 2X0.4MM² Cable 1.3W 100LM D23x45 D19 * Dukungan IES Data. ■ Peta proyék

  • In-Ground GL116

    Di-Ground GL116

    21-541

    Modél némbak fisik No. LED Merk Warna Beam PowerMode Input Kabel Kabel Daya Luminous Flux Diménsi DrillSize GL116 CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S12 / F45 Constant current 350mA Series 3M 2X0.75mm² Cable 1W 100LM D60X45 D50 GL116D CREE CW, WW, NW, Beureum Héjo, Biru, Amber S12 / F45 Tegangan konstan 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 1.3W 100LM D60X45 D50 GL116C CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S12 / F45 Constant 350mA Series ayeuna 3M 2X0.75mm² Kabel 1W 100LM D60X45 D50 ...

  • In-Ground GL140

    Di-Ground GL140

    21-541

    Pamotretan fisik MODEL No. LED Merk Warna Beam PowerMode Input Kabel Kabel Daya Luminous Flux Dimensi DrillSize GL140 CREE CW.WW, NW. Red Green, Blue, Amber 10 / S20 / 30/45 / F60 Constant current 350mA Series 3M 2X0.75mm² Cable 3W 300LM D76X47 D65 GL140D CREE CW.WW, NW. Beureum Héjo, Biru. November 10 / S20 / 30/45 / F60 Tegangan konstan 12 / 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 3.5W 300LM D76X47 D65 GL140RGB CREE R + G + B 10 / S20 / 30 / 45 / F60 Konstan 350mA Series 2x3M 4X0.5mm² Kabel 3W N / A D76X ...

  • In-Ground GL150

    Di-Ground GL150

    21-541

    Pamotretan fisik MODEL No. LED Brand Color BEAM PowerMode Input Cable Cable Power Luminous Flux Dimension BorSize GL150 CREE CW.WW, NW, Red Green, Blue, Amber 120 Constant ayeuna 350mA Series 3M 2X0.75mm² Cable 3W 300LM D76X47 D65 GL150D CREE CW.WW, NW, Beureum Héjo, Biru, Amber 120 Konstanta voltase 12 / 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 3.5W 300LM D76X47 D65 GL150SQ CREE CW, WW, NW, Beureum Héjo, Biru, Amber 120 Konstan arus 350mA Series 3M 2X0.75mm² Cable 3W 300LM 76X76X47 D65 GL15 ...

  • In-Ground GL166

    Di-Ground GL166

    21-541

    Pamotretan fisik MODEL No. LED Brand Color BEAM PowerMode Input Wiring Cable Power Luminous Flux Dimension DrillSize GL166 CREE CW.WW, NW, Red Green, Blue, Amber S10 / F40 Constantcurrent 350mA Series 3M 2X0.75mm² Cable 6W 600LM D96X47 D85 GL166D CREE CW, WW, NW, Beureum Héjo, Biru, Amber S10 / F40 Constantvoltage 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 6.5W 600LM D96X47 D85 GL166RGB CREE 2R + 2G + 2B S10 / F40 Constantcurrent 350mA Series 2x3M 4X0.5mm² Cable 6W N / A D96X47 D85 GL166 2R + 2 ...

  • Spot light PL021

    Lampu titik PL021

    21-541

    Pamotretan fisik MODEL No. LED Brand Color BEAM PowerMode Input Cable Cable Power Luminous Flux Dimension DrillSize PL021 CREE CW, WW, NW, Red, Green, Blue, Amber 12/45 Constant ayeuna 350mA Series 3M 2X0.75mm² Cable 1W 100LM 60X60X78 N / A PL021D CREE CW, WW, NW, Beureum Héjo, Biru, Amber 12/45 Tegangan konstan 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 1.3W 100LM 60X60X78 N / A PL021RGB Edison RGB 45 Konstan 350mA Series 2x3M 4X0.5mm² Kabel 3W N / A 60X60X78 N / A PL021DMX-RGB Edison RGB ...

  • Spot light PL023

    Lampu titik PL023

    21-541

    Pamotretan fisik MODEL No. LED Brand Color Beam PowerMode Input Cable Cable Power Luminous Flux Dimension DrillSize PL023 CREE CW, WW, NW, Red Green, Blue, Amber S20 / F60 Constant ayeuna 350mA Series 3M 2X0.75mm² Cable 3W 300LM 70x70x89 N / A PL023D CREE CW, WW , NW, Beureum Héjo, Bulao, Amber S20 / F60 Tegangan konstan 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 3.5W 300LM 70x70x89 N / A PL023RGB Edison RGB 10/20/45/60 Konstan 350mA Series 2x3M 4X0.5mm² Kabel 9W N / A 70x70x89 N / A PL023DMX-RGB ...

  • Spot light PL026

    Lampu Spot PL026

    21-541

    Pamotretan fisik MODEL No. LED Brand Color Beam PowerMode Input Cable Cable Power Luminous Flux Dimension DrillSize PL026 CREE CW, WW, NW, Red Green, Blue, Amber S10 / F40 Constant ayeuna 350mA Series 3M 2X0.75mm² Cable 6W 500LM 85X85X104 N / A PL026D CREE CW, WW , NW, Beureum Héjo. Biru, Amber S10 / F40 Tegangan konstan 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 6.5W 500LM 85X85X104 N / A PL026RGB CREE 2R + 2G + 2B S10 / F40 Constant ayeuna 350mA Series 2x3M 4X0.5mm² Cable 6W N / A 85X85X104 N / A PL026DMX-R ...

  • Spot light PL608

    Lampu Spot PL608

    21-541

    Pamotretan fisik MODEL No. LED Brand Color Beam PowerMode Input Wiring Cable Power Luminous Flux Dimension DrillSize PL608 CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S10 / F40 Constant ayeuna 350mA Series 3M 2X0.75mm² Cable 6W 500LM 93X70X112 N / A PL608D CREE CW, WW , NW, Beureum Héjo, Bulao, Amber S10 / F40 Tegangan konstan 24VDC Paralel 3M 2X0.75mm² Kabel 6.5W 500LM 93X70X112 N / A PL608RGB CREE 2R + 2G + 2B S10 / F40 Constant ayeuna 350mA Series 2x3M 4X0.5mm² Cable 6W N / A 93X70X112 N / A PL608DMX-RGB ...

  • Wall light ML1021

    Lampu témbok ML1021

    21-541

    Modél némbak fisik No. LED Merk Warna Beam PowerMode Input Kabel Kabel Daya Luminous Flux Dimensi DrillSize ML1021 CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S20 / F60 Constant ayeuna 350mA Series 1W 1.1M 2X24AWG Cable 100LM D45X53 N / A ML1022 CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S20 / F60 Constant ayeuna 350mA Series 2W 1.1M 2X24AWG Cable 200LM 35X75X56 N / A ML1022-30 CREE CW, WW, NW, Green Green, Blue, Amber S20 / F60 Constant Ayeuna 350mA Series 2W 1.1M 2X24AWG Cable 200LM 43X75X56 ...

Pidéo Pikeun Masang Dina Lampu LED Ground

TENTANG KAMI

  • Eurborn

    Kualitas luhur sareng standar tinggi.

    Eurborn mangrupikeun hiji-hijina pabrik Cina anu didaptarkeun pikeun panilitian, pamekaran sareng produksi stainless steel luar taneuh sareng cahaya jero cai. Beda sareng suplai sanés anu ngalakukeun seueur jinis lampu, urang kedah tetep fokus kusabab lingkungan anu hésé anu nangtang produk urang. Produk urang kedah tiasa nyandak kaayaan ieu sareng ngalakukeun sampurna henteu paduli tangtanganana. Janten urang kedah ngalakukeun unggal usaha dina unggal léngkah pikeun nanggungkeun ka asuransi produk urang bakal dilakukeun pikeun kapuasan anjeun

Sertipikat

  • sertipikat

    Eurborn ngagaduhan sertipikat anu mumpuni sapertos IP, CE, ROHS, patén penampilan sareng ISO, jst.

    Sértipikat IP: Organisasi Perlindungan Lampu Internasional (IP) ngagolongkeun lampu numutkeun sistem coding IP na pikeun tahan lebu, zat asing anu kuat sareng gangguan cai. Salaku conto, Eurborn utamina ngahasilkeun produk luar sapertos lampu anu dikubur & di jero taneuh, lampu di jero cai. Sadaya lampu stainless steel luar patepung IP68, sareng éta tiasa dianggo dina panggunaan jero cai atanapi panggunaan jero cai. Sértipikat CE CE: Produk moal ngancam syarat kaamanan dasar pikeun kaamanan manusa, sato sareng produk. Masing-masing produk urang gaduh sertifikasi CE. Sértipikat ROHS: Mangrupikeun standar wajib anu ditetepkeun ku panerapan Uni Éropa. Ngaran lengkepna nyaéta "Petunjuk Ngawatesan Pamakéan Bahan Bahaya Tangtu dina Parabot Listrik sareng Éléktronik". Utamana dianggo pikeun ngabakukeun standar bahan sareng standar prosés produk listrik sareng éléktronik. Éta langkung kondusif pikeun kaséhatan manusa sareng panangtayungan lingkungan. Tujuan standar ieu pikeun ngaleungitkeun timah, raksa, kadmium, kromium heksavalén, bipényl poliméromisér sareng éter diphenyl polimérom dina produk listrik sareng éléktronik. Supados langkung ngajagi hak sareng kapentingan produk kami, kami gaduh sertifikasi patén penampilan kami pikeun kaseueuran produk konvensional. Sértipikat ISO: séri ISO 9000 mangrupikeun standar anu paling kawéntar diantara standar internasional anu diadegkeun ku ISO (Organisasi Internasional pikeun Standardisasi). Standar ieu sanés pikeun meunteun kualitas produk, tapi pikeun meunteun kadali kualitas produk dina prosés produksi. Mangrupikeun standar manajemén organisasi.

PROYEK BARENG

BERITA INDUSTRI

  • PANGALAMAN LEUWIH.

    Wanrranty ti Eurborn

    Jaminan Eurborn Co., Ltd Kaayaan sareng watesan Eurborn Co. Ltd ngajamin produk na ngalawan manufaktur sareng / atanapi cacat desainna salami waktos anu ditetepkeun dina hukum anu lumaku. Mangsa jaminan bakal dijalankeun ti tanggal invoice. Garansi dina p ...

  • PANGALAMAN LEUWIH.

    Wangun rma Eurborn

    Otorisasi Bahan Balik (RMA) Formulir RMA ID Punten eusian sadaya bidang anu dicirian ku * ku nganggo huruf latin ageung - upami produk anu rusak pakait sareng sababaraha invoice, eusian hiji bentuk per unggal faktur - upami inpormasi dianggap henteu jelas, RMA ...