• f5e4157711

Taros Kami

Alamat

Kantor Penjualan: Kamar 702, Gedong Komérsial Zhe Jiang, No. 430 Dongguan Avenue, Distrik Nancheng, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina

Alamat Pabrik: No. 6, Jalan Hongshi, Kacamatan Ludong, Kota Humen, Kota Dongguan, Propinsi Guangdong, Cina.

skype

skype: Maggie@eurborn.com

WeChat

WeChat: 285921897

Telepon

Kantor penjualan Tel: +86 769 23022798; Fax: +86 769 23022799

Pabrik Tel: +86 769 8523 2755; Fax: +86 769 8523 2835

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

** Catetan anu penting: Kami bakal prioritaskeun pesen anu kalebet "Ngaran perusahaan". Punten pastikeun tinggalkeun inpormasi ieu sareng "patarosan anjeun". Hatur nuhun