• f5e4157711

Jalur Pangwangunan

2020

2020 mangrupikeun taun anu paling sesah. Dina raraga masihan deui masarakat sareng konsumén urang, Eurborn nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantuan sadayana. Kami nyumbangkeun sajumlah ageung alkohol médis sareng masker. Henteu janten masalah naon waé jinisna, kami bakal milih gelut sareng anjeun babarengan.

2019

Dina 2019, ngaluarkeun kamanusaan sareng budaya, urang mimitian nyayogikeun rencana perjalanan taunan ka karyawan garis depan urang unggal taun.

2018

Dina 2018, urang ningkatkeun skala jurusan penjualan sareng ngalih kana CBD pusat kota Dongguan.

2017

Dina 2017, koridor pancuran Air bakal ditambihan. Éta tiasa gancang taat kana kokotor baju, rambut, sareng puing rambut, anu tiasa ngirangan masalah polusi anu disababkeun ku jalma-jalma anu lebet sareng ninggalkeun daérah anu bersih.

2016

Dina 2016, sadaya perlengkapan urang kumplit sareng bungkus LED CREE asli integral. Dina raraga ngahontal kualitas pangsaéna sareng dioptimalkeun kinerja LED, béréskeun sadayana prosés SMD di bumi.

2015

Dina 2015, kami nambihan 5 alat-alat CNC anu diimpor ti Jepang sareng 6 mesin percetakan presisi Sodick ti Jepang.

2013

Dina 2013, pikeun ngajantenkeun pengumpulan data langkung akurat sareng ngahontal kapasitas panyimpenan maksimal, kami ningkatkeun sadaya séri alat pikeun mérek "SADAYANA", anu stabil sareng dipercaya dina operasi sareng ngagaduhan kamampuan anti gangguan anu kuat.

2012

Dina taun 2012, pikeun nyayogikeun analisa spéktrum anu langkung stabil, merenah, gancang sareng akurat, urang ngagentos spéktrum tester lami sareng ngagunakeun analisa spéktrum mérek canggih "EVERYFINE".

2011

Di 2011, pikeun minuhan standar inspeksi pabrik internasional, urang mimitian menerkeun jalur produksi sareng rutin ngalaksanakeun latihan latihan seuneu pikeun padamel.

2010

DALAM 2010, tim penjualan internasional urang mimiti ilubiung dina International Lighting Show.

2008

Dina 2008, lini produksi departemen kapang ditambihan.

2006

Eurborn Co., Ltd resmi didaptarkeun di 2006.

2006

Eurborn Co., Ltd resmi didaptarkeun di 2006.

Sejarah Perusahaan :

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (2)

Eurborn Co., Ltd resmi didaptarkeun di 2006.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (5)

Eurborn Co., Ltd resmi didaptarkeun di 2006.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (33)

Dina 2008, lini produksi departemen kapang ditambihan.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (51)

DALAM 2010, tim penjualan internasional urang mimiti ilubiung dina International Lighting Show.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (42)

Di 2011, pikeun minuhan standar inspeksi pabrik internasional, urang mimitian menerkeun jalur produksi sareng rutin ngalaksanakeun latihan latihan seuneu pikeun padamel.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (21)

Dina taun 2012, pikeun nyayogikeun analisa spéktrum anu langkung stabil, merenah, gancang sareng akurat, urang ngagentos spéktrum tester lami sareng ngagunakeun analisa spéktrum mérek canggih "EVERYFINE".

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (15)

Dina 2013, pikeun ngajantenkeun pengumpulan data langkung akurat sareng ngahontal kapasitas panyimpenan maksimal, kami ningkatkeun sadaya séri alat pikeun mérek "SADAYANA", anu stabil sareng dipercaya dina operasi sareng ngagaduhan kamampuan anti gangguan anu kuat.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (36)

Dina 2015, kami nambihan 5 alat-alat CNC anu diimpor ti Jepang sareng 6 mesin percetakan presisi Sodick ti Jepang.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (27)

Dina 2016, sadaya perlengkapan urang kumplit sareng bungkus LED CREE asli integral. Dina raraga ngahontal kualitas pangsaéna sareng dioptimalkeun kinerja LED, béréskeun sadayana prosés SMD di bumi.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (26)

Dina 2017, koridor pancuran Air bakal ditambihan. Éta tiasa gancang taat kana kokotor baju, rambut, sareng puing rambut, anu tiasa ngirangan masalah polusi anu disababkeun ku jalma-jalma anu lebet sareng ninggalkeun daérah anu bersih. 

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (45)

Dina 2018, urang ningkatkeun skala jurusan penjualan sareng ngalih kana CBD pusat kota Dongguan.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (48)

Dina 2019, ngaluarkeun kamanusaan sareng budaya, urang mimitian nyayogikeun rencana perjalanan taunan ka karyawan garis depan urang unggal taun.

2020 mangrupikeun taun anu paling sesah. Dina raraga masihan deui masarakat sareng konsumén urang, Eurborn nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantuan sadayana. Kami nyumbangkeun sajumlah ageung alkohol médis sareng masker. Henteu janten masalah naon waé jinisna, kami bakal milih gelut sareng anjeun babarengan.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (44)