• f5e4157711

Kabel tahan cai

Peringatan operasi spésifikasi produk

Parentah kabel waterproof

Kumaha carana miceun konektor lampu luar anu leres

Pencegahan pencegahan cai sareng Uap pikeun ngasupkeun lampu ngalangkungan kabel listrikIP65 / IP66 / IP67 / IP68, Numutkeun kana panilitian sareng tés, panyusupan cai mangrupikeun karusakan anu paling ageung pikeun perlengkapan outdoor. Gambar ieu mangrupikeun anu biasa dilakukeun ku awak. tempat:

Naha nganggo konektor tahan cai?

Nalika perlengkapan dihirupkeun, suhu di jero bakal ningkat sakumaha waktos operasi jalanna.Gabalikna nalika lampu lirén damel, suhu bakal turun lalaunan, Fénoména ieu bakal nyababkeun "pangaruh siphonic". Ékspansi panas sareng kontraksi ngajantenkeun hawa jero sareng luar bédana tekanan .Uap uap bakal nyusup ka perumahan ngalangkungan éntri kawat pas tekanan hawa internal langkung alit tibatan éksternal. Resapan disababkeun ku sababaraha sambungan anu salah sapertos gambar di handap ieu:

Cara anu pangsaéna sareng paling gampang pikeun nyegah panyaring cai nyaéta ku ngasingkeun langsung

Kami ngarékoméndasikeun nganggo konektor cai-buktina sapertos gambar ieu. Konektor ieu dikembangkeun khususna pikeun lampu luar pikeun mastikeun perlengkapanana dijaga.