Téknologi

  • Fungsi Lingkungan Ryokai LED Underwater Light Fungsi sareng Kontrol

    Tipe Produk: Perkenalan kana fungsi sareng prosés pembuatan cahayana lingkungan Diterangkeun lampu jero cai lapangan Téknis: Rupa lampu jero cai LED, ngadukung standar USITT DMX512 / 1990, skala abu-abu 16-bit, tingkat abu dugi ka 65536, ngajantenkeun warna lampu langkung lemes sareng lemes. B ...
    Maca deui
  • Lampu taneuh LED Pilihan produk anu lumaku pikeun lampu

    LED dina lampu bumi / reses ayeuna seueur dianggo dina hiasan taman, halaman rumput, kotak, halaman, tempat tidur kembang, sareng jalan-jalan pejalan kaki. Nanging, dina aplikasi praktis mimiti, sababaraha masalah kajantenan dina lampu dikubur LED. Masalah anu paling ageung nyaéta masalah tahan cai. LED dina grou ...
    Maca deui
  • Kumaha milih sumber lampu LED anu pas

    Kumaha carana milih sumber lampu LED anu pas pikeun lampu bumi? Kalayan permintaan anu tumuh pikeun hemat energi sareng panangtayungan lingkungan, urang beuki ngagunakeun lampu LED dina desain lampu bumi. Pasar LED ayeuna mangrupikeun campuran lauk sareng naga, saé sareng ...
    Maca deui
  • Salaku bagian penting bentang

    Salaku bagian penting dina bentang, pencahayaan lanskap luar henteu ngan ukur nunjukkeun konsép lansekap Metode na ogé mangrupikeun bagian utami struktur ruang kagiatan luar masarakat nalika wengi. Bentang alam ilmiah, standarisasi, sareng ramah-pangguna ...
    Maca deui