• f5e4157711

Tentang Kami

Saha Urang:

Eurborn mangrupikeun hiji-hijina pabrik Cina anu didaptarkeun pikeun panilitian, pamekaran sareng produksi stainless steel luar taneuh sareng cahaya jero cai. Beda sareng suplai sanés anu ngalakukeun seueur jinis lampu, urang kedah tetep fokus kusabab lingkungan anu hésé anu nangtang produk urang. Produk urang kedah tiasa nyandak kaayaan ieu sareng ngalakukeun sampurna henteu paduli tangtanganana. Janten urang kedah ngalakukeun unggal usaha dina unggal léngkah pikeun nanggungkeun ka asuransi produk urang bakal dilakukeun pikeun kapuasan anjeun.  

Urang kedah ketat dina detil na. Pesaing kami mangrupikeun mérek terkenal internasional. Janten urang kedah nyocogkeun kualitas pangluhurna dina produk urang pikeun standar na. Nanging, kami henteu cocog sareng harga aranjeunna. Ieu komitmen urang pikeun konsumén, produk nilai tinggi.

rseh

Naha Pilih Kami:

1: Tim R&D urang gaduh langkung ti 20 taun pangalaman cahaya arsitektur luar. Ngarespon kana kabutuhan palanggan, urang gancang sareng épéktip ngalengkepan ODM, desain OEM, sareng nyayogikeun dukungan téknis profesional pikeun cocog sareng harepan.

2: Kami gaduh pembuatan cetakan di bumi nyalira. Henteu sapertos pemasok anu sanés outsourcing atanapi pihak katilu.

3: Henteu MOQ kanggo kaseueuran produk stainless steel.

4: Kami nawiskeun harga ex-pabrik langsung.

5: Kami sapinuhna sasuai sareng standar pamariksaan kualitas internasional sareng pamariksaan tanggung jawab sosial.

6: Kami ngalakukeun uji coba 100% sareng pamariksaan pikeun sepuh, IP (tahan cai, tahan lebu) sareng bahan.

7: Kami gaduh sertipikat patén produk.

8. Kami CE, ROHS, ISO9001 bijil.

2020 mangrupikeun taun anu paling sesah. Dina raraga masihan deui masarakat sareng konsumén urang, Eurborn nyobian anu pangsaéna pikeun ngabantuan sadayana. Kami nyumbangkeun sajumlah ageung alkohol médis sareng masker. Henteu janten masalah naon waé jinisna, kami bakal milih gelut sareng anjeun babarengan.

Eurborn Co., Ltd was officially registered in 2006 (44)