• f5e4157711

Wanrranty ti Eurborn

Jaminan Eurborn Co., Ltd Kaayaan sareng watesan 

 

Eurborn Co. Ltd ngajamin produk na ngalawan manufaktur sareng / atanapi cacat desainna salami waktos anu ditetepkeun dina hukum anu berlaku. Mangsa jaminan bakal dijalankeun ti tanggal invoice. Garansi dina bagian produk awét salami 2 taun sareng diwatesan kana korosi liang awak. Pangguna akhir atanapi anu mésér tiasa ngalebetkeun klaim ka supplierna ku nampilkeun faktur pameseran atanapi resi penjualan kalayan dokuméntasi anu didaptarkeun dina item 6 sareng gambar anu nunjukkeun cacad, gambar anu nunjukkeun lingkungan operasi produk, gambar (s) nunjukkeun sambungan listrik produk, gambar (s) nunjukkeun detil supirna. Eurborn Co., Ltd kedah diinpormasi ngeunaan cacadna dina nyeratna moal langkung ti dua bulan ti saprak éta dipastikeun. Klaim sareng dokumén anu aya hubunganana tiasa dikirim ngalangkungan e-mail kainfo@eurborn.com atanapi ku mail biasa ka Eurborn Co., Ltd, ngalangkungan No. 6, Hongshi Road, Ludong District, Humen Town, Dongguan City, Provinsi Guangdong, Cina. Garansi dibérékeun dina kaayaan sapertos kieu:

 1. Warranty ngan ukur pikeun produk, boh anu dipésér ti Dealer Eurborn Co. Ltd anu sah atanapi ti Eurborn Co. Ltd, anu parantos mayar kanggo;

 

 2. Produk kedah dianggo dina ruang lingkup panggunaan anu diijinkeun ku spésifikasi téknisna;

 

3.Produk kedah dipasang ku téknisi mumpuni saluyu sareng pitunjuk instalasi, sayogi saatos pamundut;

 

4. Instalasi produk kedah disahkeun ku téknisi instalasi saluyu sareng hukum anu berlaku. Dina hal klaim sertifikasi ieu kedah disayogikeun sareng invoice pamésan produk sareng formulir RMA (Punten kéngingkeun formulir RMA tina penjualan Eurborn) anu kedah dieusian;

 

 5. Garansi henteu tiasa diterapkeun upami: produk parantos dirobih, diropea atanapi diropea ku pihak katilu anu henteu nampi otorisasina ti Eurborn Co. Ltd; pamasangan listrik sareng / atanapi mékanis produk henteu leres; produk dioperasikeun di lingkungan anu ciri na henteu saluyu sareng anu diperyogikeun pikeun operasi anu leres, kalebet gangguan garis sareng kalepatan ngalangkungan watesan anu ditetepkeun ku standar IEC 61000-4-5 (2005-11); produkna parantos ruksak sagala cara saatos ditampi ti Eurborn Co. Ltd; Garansi ogé henteu lumaku pikeun cacat produk kusabab kajadian anu teu disangka-sangka sareng teu kahareup, nyaéta kaayaan teu kahaja sareng / atanapi kakuatan majeure (kalebet guncangan listrik, kilat) anu henteu tiasa disertakeun kana prosés manufaktur anu rusak tina produk;

 

 6. LEDs Eurborn Co. Ltd anu dianggo dina produk na dipilih sacara ati-ati saluyu sareng ANSI (American National Standards Institute) C 78.377A. Nanging, variasi dina suhu warna tiasa lumangsung tina angkatan kana angkatan. Variasi ieu moal dianggap cacat upami ragrag dina wates toléransi anu ditetepkeun ku pabrik LED;

 

 7. Upami Eurborn Co. Ltd ngakuan cacadna, éta tiasa milih pikeun ngaganti atanapi ngalereskeun produk anu rusak. Eurborn Co. Ltd tiasa ngagentos produk cacat sareng produk alternatip (anu tiasa béda tina ukuran, émisi cahaya, suhu warna, indéks rendering warna, bérés sareng konfigurasi) anu mangkaning saéna sami sareng anu cacat;

 

 8. Kedah ngalereskeun atanapi ngagentos ngabuktoskeun teu mungkin atanapi biaya langkung seueur tibatan nilai invoice produk anu rusak, Eurborn Co. Ltd tiasa namatkan kontrak penjualan sareng ngabalikeun harga beuli ka anu mésér (biaya transportasi sareng instalasi teu kaasup);

 

9. Kedah diperyogikeun pikeun Eurborn Co. Ltd mariksa produk anu rusak, un-masang sareng biaya transportasi mangrupikeun tanggung jawab anu mésér;

 

10. Garansi henteu dilarapkeun pikeun sadaya biaya tambahan akibat tina padamelan anu diperyogikeun pikeun ngalereskeun atanapi ngagentos produk anu rusak (mis. Biaya anu ditanggung pikeun ngempelkeun / ngahijikeun produk atanapi ngangkut produk anu rusak / didereskeun / énggal ogé biaya pikeun pembuangan , sangu, perjalanan sareng perancah). Biaya anu dicarioskeun bakal ditagihkeun ka anu ngagaleuh. Sumawona, sadaya bagian tunduk kana kaén sareng cimata, sapertos batré, bagian mékanis anu tiasa dianggo sareng cimata, kipas anu dipaké pikeun pembuangan panas aktip dina produk kalayan sumber LED; ogé cacat parangkat lunak, bug atanapi virus henteu katutup ku jaminan ieu;

 

 11. Sagala biaya anu timbul tina henteu dipasangna produk anu rusak sareng pamasangan gaganti (énggal atanapi dilereskeun) bakal ditanggung ku anu mésér;

 

12.Eurborn Co., LTD henteu nanggungjawaban kanggo karusakan material atanapi material anu dialami ku anu nuju atanapi ku pihak katilu anu akibat tina cacat anu parantos dipastikeun, sapertos kaleungitan panggunaan, kaleungitan kauntungan sareng kaleungitan tabungan; anu mésér moal kéngingkeun hak-hak salajengna ti Eurborn Co., LTD anu aya hubunganana sareng produk anu rusak. Khususna, anu mésér moal nungtut ti Eurborn Co., LTD biaya naon waé anu disimpen dina nyimpen produk anu rusak / rusak atanapi biaya sareng / atanapi santunan sanés. Sumawona anu mésér moal nyuhunkeun sareng / atanapi ngaku aya éksténsasi pamayaran, pangirangan harga atanapi pamungkas kontrak pasokan.

 

 13. Saatos idéntifikasi, cacad anu disababkeun ku anu mésér atanapi pihak katilu, Eurborn Co. Ltd tiasa ngabantosan ngalereskeun upami éta tiasa diropea. Sareng éta bakal ditagih 50% tina harga penjualan salaku biaya ngalereskeun. (biaya transportasi sareng instalasi teu kaasup); Produkna parantos dirobih, diropea atanapi diropea ku anu ngagaleuh atanapi pihak katilu anu teu acan nampi otorisasina ti Eurborn Co. Ltd, Eurborn Co., Ltd ngagaduhan hak pikeun nolak ngalereskeun;

 

 14. Perbaikan garansi anu dilakukeun ku Eurborn Co. Ltd henteu kedah nambihan garansi kana produk anu diperbaiki; kumaha oge, periode jaminan lengkep dilarapkeun ka bagian ngagantian naon waé anu dianggo dina perbaikan;

 

 15.Eurborn Co., Ltd henteu nampi tanggung jawab saluareun garansi ieu teu kaasup hak sanés anu disayogikeun ku hukum;


Pos waktos: Jan-27-2021