• f5e4157711

Wangun rma Eurborn

Formulir Otorisasi Bahan Balik (RMA)


RMA ID

  

 

Punten eusian sadaya bidang anu dicirian ku * ku ngagunakeun huruf latin modal - upami produk rusak pakait sareng sababaraha invoice, eusian hiji formulir per unggal faktur - upami inpormasi dianggap henteu jelas, RMA moal tiasa ditampi - Ku nandatanganan formulir ieu, kaayaan anu parantos ditangtoskeun dina dokumén napel ditampi. Panjaluk ditampi dina waktos 60 dinten ti saprak dipanggihan cacat.

Ngaran Perusahaan Pembeli 

 

 
Ngaran Kontak 


 
Telepon 


 
Surélék 

 

 

 
Alamat bahan balikkeun 

 

 
Rujukan Invoice 


 
Ngaran Proyék

 

 

 

 

Penting pikeun nyayogikeun tulisan anu leres sareng S / N pikeun panarimaan RMA

Barang 

 

Kodeu produk 

 

Kodeu séri 

 

Tanggal * sareng pedaran ringkes cacad 

 

1      
2      
3      
4      
Upami diperyogikeun, teraskeun katilu halaman

 

Nyayogikeun pedaran ngeunaan cacat di handap, sakumaha pas mungkin *

 

 

Dokumén anu diperyogikeun pikeun nampi RMA:

 

- Ieu tina dieusian, ditandatanganan sareng dicap

- Salin kuitansi invoice / penjualan

- gambar anu nunjukkeun cacad

- gambar anu nunjukkeun lingkungan operasi produk

- gambar anu nunjukkeun sambungan listrik produk

- gambar anu nunjukkeun detil supirna

 

Dokumén ieu kedah dikirim ka alamat email ieu di handap: info@eurborn.com, nyebatkeun "Nami perusahaan + paménta RMA" dina obyék email. Entong ngirimkeun produk atanapi uninstall produk dugi nampi panegasan RMA. Sadaya dokumén pengiriman barang anu aya hubunganana sareng RMA ieu kedah jelas nunjukkeun RMA ID (sudut katuhu luhur formulir ieu, RMA ID bakal ditawarkeun ku Eurborn Co., Ltd.).

 

 

 

 

 

Tanggal, tanda tangan sareng cap tanggal pembeli, tanda tangan sareng cap Eurborn Co., Ltd pikeun mastikeun

 

 

 

 

 

Barang 

 

Kodeu produk 

 

Kodeu séri 

 

Tanggal * sareng pedaran ringkes cacad 

 

5      
6      
7      
8      
9      
10      
11      
12      
13      
14      
15      
16      
17      
18      
19      
20      
21      
22       
23      
24    
25      
26      
27      
28      
29    

 


Pos waktos: Jan-27-2021